Oplysninger om enkelte forfattere

Disse sider er under stadig udbygning.

Bemærk venligst, at navnene på denne side er ordnet efter fornavn. Det er gjort for at udligne størrelse på disse sider.
Hvis du vil se en alfabetisk oversigt over forfattere ordnet efter efternavn, så klik på et bogstav herunder.


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z ÆØÅ

BN


Natasha Illum Berg (f. 1971)

storvildtjæger
f. i Sverige
1989  Student student (Sverige, Lundsberg Skola)
1994  Note bosat i Tanzania
1999  Debut Debut i bogform:
2003  Debut 29-08-2003 Debut i bogform: Te i den blå sofa (roman)
2005  Statens Kunstfond Statens Kunstfond. Arbejdslegat

0000  Web Link 27-02-2007 Hjemmeside: http://www.natashaillumberg.com/Home.html
0000  Web Link 27-02-2007 Omtale i elektronisk form: Litteratursiden.dk

Nico Bech-Meyer (f. 1856)

f. Bech i Vendsyssel
N.B. (pseudonym)
1856  Født Født: 27-11-1856
1891  Debut Debut i bogform: Frelsens Hær og andre fortællinger fra Kansas (noveller)
1984  Afsnit i bog Pil Dahlerup: Det moderne gennembruds kvinder, 1984: side 494-495

Nicolaj Bøgh (1843-1905)

forfatter
f. Nicolaj Seidelin B. i Skamstrup Præstegaard ved Jyderup
1843  Født Født: 12-5-1843
1866  Artikel Debut: bl.a. i Figaro (digte)
1866  Student student (Kbh., Borgerdydskolen i København)
1872  Debut Debut i bogform: De hvide roser (dramatik, sammen med William Bloch, opført på Det kgl. Teater)
1873  Note ledsagede H.C. Andersen på rejse til Schweiz (H.C. Andersens sidste rejse)
1875  Debut Debut i bogform: Digte (digte)
1876  Note 02-06-1876 gift med Anna Regitze Theodora Henriette Lundgren
1889  Leksikon C.F. Bricka: Dansk Biografisk Lexikon. Bind 1-19. Gyldendal, 1887-1905
1890  Pris Titulær professor
1891  Afsnit i bog Studenterne [fra år]: 1866
1905  Død Død: 13-10-1905

1907  Afsnit i bog Vilh. Østergaard: Illustreret dansk literaturhistorie. Gyldendal, 1907: andet afsnit, side 627
1920  Leksikon Dansk Biografisk Håndleksikon, 1920-1926
1934  Leksikon Dansk Biografisk Leksikon. 2. udgave, 1933-1944
1934  Bog Carl Dumreicher: Studenterforeningens historie. 1870-1920. Bind 1-3 Illustreret med foto : bind 1, side 132, 202-203, 206
1943  Bibliografi Lauritz Nielsen: Katalog over danske og norske digteres originalmanuskripter i Det kongelige Bibliotek
1968  Om forfatteren Bøger om person eller værker:
1970  Erindringer eller breve Erindringer eller breve:
1979  Leksikon Dansk Biografisk Leksikon. 3. udgave, 1979-84: bind 3, H. Topsøe-Jensen
1998  Erindringer eller breve Erindringer eller breve:

0000  Web Link 04-12-2011 Wikipedia: Wikipedia (dansk)
0000 Webudgave af bibliografi Web link Skønlitterært forfatterleksikon 1850-1900. Skønlitteratur 1500-1949

Nicoline Bjergby (1870-1942)

syerske
f. i Bjergby, Mors
1870  Født Født: 20-08-1870
1919  Debut Debut i bogform: Komtesse Hjemløs. Fortælling for unge piger (roman)
1942  Død Død: 31-07-1942

1945  Bibliografi Hvem skrev hvad. Politiken, 1945
1959  Bibliografi Dansk skønlitterært forfatterleksikon 1900-1950. Bind 1-3, 1959-64
1976  Afsnit i bog Mette Winge: Dansk børnelitteratur 1900-1945. Gyldendal, 1976: side 369
0000 Webudgave af bibliografi Web link Skønlitterært forfatterleksikon 1850-1900. Skønlitteratur 1500-1949

Nicol Seidelin Bøgh (1717-1778)

præst, digter
f. i Trige
1717  Født Født: 17-8-1717
1735  Student student (Sommersted)
1738  Uddannelse teol. attestats
1742  Debut Debut i bogform: Den siungende theologus (digte)
1746  Erindringer eller breve Erindringer eller breve: Den Algierske freds-historie (rejseberetning)
1747  Note 31-01-1747 gift med Cecilie Marie Bentsen (d. 1756)
1758  Note 20-05-1758 gift med Mette Cathrine Birch (d. 1796)
1762  Note søn, M.F.G. Bøgh (f. 1762 - d. 1831)
1778  Død Død: 23-8-1778

1889  Leksikon C.F. Bricka: Dansk Biografisk Lexikon. Bind 1-19. Gyldendal, 1887-1905: bind 3, A. Jantzen
1925  Bibliografi Ehrencron-Müller: Forfatterlexikon omfattende Danmark, Norge og Island indtil 1814. Bd 1-12, 1924-39: bind 2, side 192-93
1934  Leksikon Dansk Biografisk Leksikon. 2. udgave, 1933-1944
1979  Leksikon Dansk Biografisk Leksikon. 3. udgave, 1979-84: bind 3, R. Paulli (opdateret)
0000 Webudgave af bibliografi Web link Skønlitterært forfatterleksikon 1850-1900. Skønlitteratur 1500-1949

Niels Aage Barfoed (1899-1973)

præst, forfatter
f. i Tanderup, Fyn
1899  Født Født: 27-06-1899
1899  Se også bror, Per Barfoed
1899  Se også bror, Viggo Barfoed
1917  Student student (Aalborg Katedralskole)
1934  Uddannelse cand.theol.
1936  Artikel Debut: i De unges Julebog (novelle)
1937  Debut Debut i bogform: Fra land og by (noveller)
1945  Bibliografi Hvem skrev hvad. Politiken, 1945
1945  Bibliografi Woel: Dansk Forfatterleksikon
1951  Bibliografi Hvem skrev hvad. Politiken, 1951
1955  Bibliografi Vor tids hvem skrev hvad. Politiken, 1955
1959  Bibliografi Dansk skønlitterært forfatterleksikon 1900-1950. Bind 1-3, 1959-64
1964  Bibliografi Vor tids hvem skrev hvad 1914-1964. 2. udg. Politiken, 1964. Bind 1
1968  Bibliografi Vor tids hvem skrev hvad 1914-1968. 3. udg. Politiken, 1968. Bind 1
1972  Leksikon Teologisk stat - Kirkelig håndbog 1972: opslag: Barfod, Niels Aage
1973  Død Død: 19-01-1973

1974  Leksikon Gyldendals litteraturleksikon. Bind 1-4, 1974
1977  Bibliografi Danske og udenlandske forfattere efter 1914. Politiken Illustreret med foto
1995  Leksikon Den store danske encyklopædi. 1994-2002

0000  Bibliografi 12-05-2007 Omtale i elektronisk form: International Forfatterbibliografi
0000 Webudgave af bibliografi Web link Skønlitterært forfatterleksikon 1850-1900. Skønlitteratur 1500-1949

Niels Bach

illustrator
2006  Statens Kunstfond Statens Kunstråd. Arbejdslegat (10. millioner puljen)

Niels Bache (f. 1965)

forfatter, litteraturvidenskabsstud.
1991  Debut Debut i bogform: I fald (noveller)
1994  Statens Kunstfond Statens Kunstfond. Arbejdslegat

Niels Barfoed (f. 1931)

redaktør, dr.phil
f. Niels Erik B. på Frdbg.
0000  Krak Kraks Blå Bog
1931  Født Født: 29-04-1931
1949  Student student (Kbh., Vestre Borgerdyd)
1957  Debut Debut i bogform:
1957  Note 17-08-1957 gift med Bente Obel (ægteskabet opløst 1971)
1958  Pris + Andre priser: The Henrik Kauffmann Fellowship
1960  Afsnit i bog Afsnit i bøger om forfatteren eller forfatterskabet
1960  Afsnit i bog Afsnit i bøger om forfatteren eller forfatterskabet:
1964  Bibliografi Vor tids hvem skrev hvad 1914-1964. 2. udg. Politiken, 1964. Bind 1
1968  Leksikon Magister-stat 1967
1968  Bibliografi Vor tids hvem skrev hvad 1914-1968. 3. udg. Politiken, 1968. Bind 1
1971  Note 01-09-1971 papirløst med Lone Pontoppidan
1974  Leksikon Gyldendals litteraturleksikon. Bind 1-4, 1974
1977  Bibliografi Danske og udenlandske forfattere efter 1914. Politiken Illustreret med foto
1978  Uddannelse dr.phil., Don Juan. En studie i dansk litteratur
1979  Leksikon Dansk Biografisk Leksikon. 3. udgave, 1979-84: bind 1, Mette Winge
1983  Statens Kunstfond Statens Kunstfond. Engangsydelse
1987  Pris PH-Prisen
1990  Pris Publicistprisen
1990  Statens Kunstfond Statens Kunstfond. Produktionspræmie (uden ansøgning): For enden af gaden (digte)
1991  Pris Otto Gelsted-prisen
1993  Pris Æresmedlem af udenlandsk forening: Tjekkisk PEN
1994  Pris Drassows Legat
1994  Pris Einar Hansens Forskningsfond, Malmø
1995  Leksikon Den store danske encyklopædi. 1994-2002 Illustreret med foto : bind 2 + supplement
1999  Bog Danskere i Berlin. Redigeret af Susanne Bernth. Danmarks Nationalleksikon: side 190-94 (fra Hotel Donau, 1988)
2000  Leksikon Danske Journalister
2001  Leksikon Dansk forfatterleksikon. Biografier. Redigeret af John Chr. Jørgensen. Rosinante, 2001
2002  Statens Kunstfond Statens Kunstfond. Livsvarig ydelse
2006  Statens Kunstfond Statens Kunstråd. Arbejdslegat (10. millioner puljen)
2007  Erindringer eller breve 25-10-2007 Erindringer eller breve: Farvel så længe! Nogle erindringer
2009  Statens Kunstfond Statens Kunstfond. Rejselegat
2009  Erindringer eller breve Erindringer eller breve: Tomis-A. Mit hemmelige liv bag Jerntæppet
2011  Pris + Andre priser: Gratias agit (Tjekkiet)
2012  Pris 20-11-2012 Ebbe Muncks Hæderspris
2012  Statens Kunstfond Statens Kunstråd. Arbejdslegat
2013  Pris 10-04-2014 Georg Brandes-Prisen:

0000  Bibliografi 12-05-2007 Omtale i elektronisk form: International Forfatterbibliografi

Niels Bing (f. 1907)

forlægger, teaterdirektør, teaterkritiker, skuespiller
f. i Kbh.
1907  Født Født: 28-12-1907
1948  Debut Debut i bogform: Missionæren (dramatik)
1955  Bibliografi Vor tids hvem skrev hvad. Politiken, 1955
1959  Bibliografi Dansk skønlitterært forfatterleksikon 1900-1950. Bind 1-3, 1959-64
1964  Bibliografi Vor tids hvem skrev hvad 1914-1964. 2. udg. Politiken, 1964. Bind 1
1968  Bibliografi Vor tids hvem skrev hvad 1914-1968. 3. udg. Politiken, 1968. Bind 1
1977  Bibliografi Danske og udenlandske forfattere efter 1914. Politiken Illustreret med foto
0000 Webudgave af bibliografi Web link Skønlitterært forfatterleksikon 1850-1900. Skønlitteratur 1500-1949

Niels Blædel (1917-2011)

forlægger, forfatter, redaktør
f. i Kbh.
0000  Krak Kraks Blå Bog
1917  Født Født: 10-03-1917
1917  Note far, Nic. Blædel (f. 1882 - d. 1943)
1951  Pris Cavling-prisen
1953  Debut Debut i bogform:
1957  Kendt værk Markant, kendt eller udbredt værk: Naturens Verden (tidsskrift, redaktør 1957-63)
1959  Note opretter forlaget Rhodos (sammen med Strit Péronard)
1962  Note 04-09-1962 gift med Strit Péronard
1978  Pris + Andre priser: Hædersgave fra Niels Bohr Legatet
1978  Pris + Andre priser: EEC Science Writers Award
1988  Pris + Andre priser: H.C. Ørsted Medaljen
2000  Pris F. Hendriksen-Medaljen: som ejer af forlaget Rhodos, sammen med Ruben Blædel
2000  Leksikon Danske Journalister

Niels Blicher (1748-1839)

præst, forfatter
f. i Ø. Starup ved Kolding
1748  Født Født: 21-8-1748
1782  Se også søn, Steen Steensen Blicher
1795  Debut Debut i bogform: Topographie over Vium præstekald
1839  Død Død: 10-3-1839

1843  Bibliografi Erslew: Almindeligt forfatter-lexicon. Bind 1-6, 1843-68: bind 1, side 140-142
1858  Bibliografi Erslew: Almindeligt forfatter-lexicon. Bind 1-6, 1843-68: bind s1, side 162-163
1888  Leksikon C.F. Bricka: Dansk Biografisk Lexikon. Bind 1-19. Gyldendal, 1887-1905: bind 2
1920  Leksikon Dansk Biografisk Håndleksikon, 1920-1926
1934  Leksikon Dansk Biografisk Leksikon. 2. udgave, 1933-1944: bind 3
1979  Leksikon Dansk Biografisk Leksikon. 3. udgave, 1979-84: bind 2, Felix Nørgaard
1995  Om forfatteren Bøger om person eller værker:
1995  Bibliografi Bibliografier:
1995  Leksikon Den store danske encyklopædi. 1994-2002
2000  Om forfatteren Bøger om person eller værker:

Niels Bo Bojesen, f 1958 (f. 1958)

tegner
1958  Født Født: 23-1-1958
1958  Note far, Bo Bojesen (f. 1923 - d. 2006)
2000  Leksikon Danske Journalister: minimal
2003  Pris Kaj Svarres Legat
2011  Pris 05-05-2011 Kommunernes Skolebiblioteksforenings Forfatterpris: Vitello (bogserie, sammen med Kim Fupz Aakeson)

Niels Bøgh-Andersen (1908-1991)

højskoleforstander, forfatter
f. i Møgeltønder sogn
0000  Krak Kraks Blå Bog
1908  Født Født: 21-07-1908
1968  Debut Debut i bogform: Homo Insanus (dramatik)
1974  Erindringer eller breve Erindringer eller breve: Fiskersøn fra Aventoft
1975  Erindringer eller breve Erindringer eller breve: Feltdegn fra Harreslev Mark
1978  Erindringer eller breve Erindringer eller breve: Forstander på Jaruplund
1979  Leksikon Dansk Biografisk Leksikon. 3. udgave, 1979-84
1988  Pris Sprogforeningens Litteraturpris
1991  Død Død: 6-8-1991

1995  Leksikon Den store danske encyklopædi. 1994-2002

Niels Boesen (1871-1949)

forfatter
f. ved Faxe
1871  Født Født: 16-05-1871
1908  Debut Debut i bogform: Politi-sange
1915  Debut Debut i bogform: På Løvholm (roman)
1945  Bibliografi Hvem skrev hvad. Politiken, 1945
1945  Bibliografi Woel: Dansk Forfatterleksikon
1949  Død Død: 20-02-1949

1951  Bibliografi Hvem skrev hvad. Politiken, 1951
1959  Bibliografi Dansk skønlitterært forfatterleksikon 1900-1950. Bind 1-3, 1959-64
0000 Webudgave af bibliografi Web link Skønlitterært forfatterleksikon 1850-1900. Skønlitteratur 1500-1949

Niels Bredal (d. 1579)

rektor (Vejle), munk
f. (i Bredal ?) ved Vejle
1544  Note fødsel og død usikker, kendes fra 1544-1578
1544  Note rektor (Vejle Latinskole)
1568  Debut Debut i bogform: Børne Speigel (digt)
1568  Note regnes normalt for Danmarks første børnebog
1925  Bibliografi Ehrencron-Müller: Forfatterlexikon omfattende Danmark, Norge og Island indtil 1814. Bd 1-12, 1924-39: bind 2, side 44-45
1988  Leksikon Kari Sønsthagen og Torben Weinreich: Børnebogsnøglen. Høst
2001  Leksikon Dansk forfatterleksikon. Biografier. Redigeret af John Chr. Jørgensen. Rosinante, 2001
2003  Leksikon Leksikon for børnelitteratur. Branner og Korch

0000  Web Link Omtale i elektronisk form: Slægten Bredal

Niels Brunse (f. 1949)

oversætter, forfatter
f. i Silkeborg, opvokset i Helsingør
0000  Pris + Andre priser
0000  Krak Kraks Blå Bog
1949  Født Født: 24-08-1949
1968  Student student (Helsingør Gymnasium)
1968  Se også papirløst med Anne-Marie Steen Petersen (samlivet ophørt 1975)
1969  Debut Debut i bogform:
1970  Debut Debut i bogform: Fra min mesters hus (digte)
1977  Note gift med Galina Brenaa, f. Ivasjkina (ægteskabet opløst 1984)
1979  Statens Kunstfond Statens Kunstfond. Engangsydelse
1983  Pris Harry Søibergs mindelegat
1985  Pris Edvard Pedersens Biblioteksfonds Forfatterpris
1985  Statens Kunstfond Statens Kunstfond. Engangsydelse
1988  Pris Dansk Oversætterforbunds ærespris
1989  Statens Kunstfond Statens Kunstfond. Livsvarig ydelse
1992  Pris + Andre priser: The Thornton Niven Wilder Award (USA, Columbia University)
1994  Statens Kunstfond Statens Kunstfond. Arbejdslegat
1995  Leksikon Den store danske encyklopædi. 1994-2002 Illustreret med foto : bind 3 + supplement
1996  Pris Drassows Legat
1997  Note 27-09-1997 gift med Nila Parly (f. 1966)
1999  Statens Kunstfond Statens Kunstfond. Arbejdslegat
1999  Leksikon Litteraturens stemmer. Gads litteraturleksikon. Gad, 1999
1999  Note datter, Zaina
2000  Statens Kunstfond Statens Kunstfond. Arbejdslegat
2001  Leksikon Dansk forfatterleksikon. Biografier. Redigeret af John Chr. Jørgensen. Rosinante, 2001
2002  Statens Kunstfond Statens Kunstfond. Rejselegat
2002  Note datter, Isala
2003  Statens Kunstfond Statens Kunstfond. Arbejdslegat
2003  Leksikon Gads danske forfatterleksikon
2004  Pris [Det danske] Akademiets Oversætterpris
2004  Statens Kunstfond Statens Kunstfond. Arbejdslegat
2005  Pris 01-06-2005 + Andre priser: Det Europæiske Oversætterkollegiums pris, bl.a. for Buddenbrooks
2008  Pris Leo Estvads Legat
2009  Pris Den folkelige Sangs Pris
2009  Pris Preben Neergaards Hæders- og Rejselegat
2010  Pris + Andre priser: Initiativprisen (Foreningen af Danske Teaterjournalister)
2010  Statens Kunstfond Statens Kunstråd. Biblioteksafgiftspuljen
2011  Statens Kunstfond Statens Kunstfond. Produktionspræmie (uden ansøgning): William Shakespeares: Samlede Skuespil. 1 (dramatik, oversættelse)
2012  Pris 05-09-2012 Modersmål-Prisen
2012  Statens Kunstfond Statens Kunstfond. Bestillingshonorar: Kolding kommune
2013  Statens Kunstfond Statens Kunstfond. Arbejdslegat

0000  Web Link 31-08-2013 Hjemmeside: http://www.nielsbrunse.dk/
0000  Bibliografi Omtale i elektronisk form: International Forfatterbibliografi
0000  Web Link 28-02-2001 Omtale i elektronisk form: Litteratursiden.dk
0000  Web Link 04-12-2011 Wikipedia: Wikipedia (dansk)

Niels Krog Bredal (1732-1778)

forfatter, teaterdirektør
f. i Trondhjem
1732  Født Født: 06-09-1732, ikke 12-9-1733
1747  Student student (udlandet, Trondhjems skole)
1753  Debut Debut i bogform: P. Ovidii Nasonis Metamorphoses oversatte i danske vers med hosføyede anmerkninger til at illustrere mythologien (oversætter)
1756  Debut Debut i bogform: Gram og Signe eller Kierligheds og tapperheds mesterstykker. Et synge-spil i trende optog (dramatik)
1778  Død Død: 26-01-1778

1778  Note ugift
1881  Afsnit i bog Fr. Winkel Horn: Den danske literaturs historie. En håndbog. Del 1-2. Gyldendal: del 2, side 62
1888  Leksikon H.V. Schytte: Nordisk musik-lexikon. Bind 1-2, Wilhelm Hansen, 1888-92
1889  Leksikon C.F. Bricka: Dansk Biografisk Lexikon. Bind 1-19. Gyldendal, 1887-1905: bind 3, H. Schwanenflügel
1902  Afsnit i bog P. Hansen: Illustreret dansk litteraturhistorie. 2. meget forøgede udgave. Bind 1-3(i 2 bind). 1902: bind 2, side 403-407, 408-415
1920  Leksikon Dansk Biografisk Håndleksikon, 1920-1926
1925  Bibliografi Ehrencron-Müller: Forfatterlexikon omfattende Danmark, Norge og Island indtil 1814. Bd 1-12, 1924-39: bind 2, side 45-49
1934  Leksikon Dansk Biografisk Leksikon. 2. udgave, 1933-1944: Torben Krogh
1943  Bibliografi Lauritz Nielsen: Katalog over danske og norske digteres originalmanuskripter i Det kongelige Bibliotek
1975  Leksikon Nordisk litteratur før 1914. Politiken 1975
1979  Leksikon Dansk Biografisk Leksikon. 3. udgave, 1979-84: bind 2, Torben Krogh (opdateret)
1984  Bog Dansk litteraturhistorie. Gyldendal. Bind 1-9, 1983-85 Illustreret med billede : bind 4, side 124-128, 350-355
1995  Leksikon Den store danske encyklopædi. 1994-2002
2001  Leksikon Dansk forfatterleksikon. Biografier. Redigeret af John Chr. Jørgensen. Rosinante, 2001
0000 Webudgave af bibliografi Web link Skønlitterært forfatterleksikon 1850-1900. Skønlitteratur 1500-1949

Niia Jemina Bloch (f. 1971)

f. Niia Jemina Mjetchinsky i Gentofte
1994  Debut Debut i bogform: Glas gennem glas (digte, under navnet Niia Jemina Mjetchinsky)
1998  Afsnit i bog Nordisk kvindelitteraturhistorie. Bind 1-5. Rosinante, 1996-98: bind 5

Nina Belling (f. 1957)

f. i Roskilde, opvokset i Vordingborg
1983  Uddannelse lærereksamen
1996  Debut Debut i bogform: Kostumefabrikken (fagbog)
2000  Debut Debut i bogform: Til en fremmed (roman)
2000  Pris Litteraturrådet. Arbejdslegat
2001  Statens Kunstfond Statens Kunstfond. Arbejdslegat
2010  Statens Kunstfond Statens Kunstfond. Arbejdslegat

0000  Bibliografi Omtale i elektronisk form: International Forfatterbibliografi
0000  Web Link 03-08-2003 Omtale i elektronisk form: Litteratursiden.dk

Nina Bolt (f. 1946)

forfatter, oversætter
f. i Kbh.
1946  Født Født: 12-12-1946
0000  Student student (Niels Steensens Gymnasium)
1974  Uddannelse cand.mag. i dansk og teatervidenskab
1977  Debut Debut:

0000  Bibliografi Omtale i elektronisk form: International Forfatterbibliografi
0000  Web Link 23-11-2006 Omtale i elektronisk form: Litteratursiden.dk

Ninna Brenøe (f. 1970)

oversætter
f. Jensen i Gentofte
1999  Se også gift med Mads Brenøe
2010  Statens Kunstfond Statens Kunstråd. Biblioteksafgiftspuljen

Nis Boesdal (f. 1948)

forfatter, dramatiker, cand.mag., programmedarbejder
f. i Århus
1948  Født Født: 18-12-1948
1967  Student student (Herlufsholm)
1975  Note 10-11-1975 gift med Inge Klausen
1977  Debut Debut i bogform: Ble ved ble (digte)
1978  Statens Kunstfond Statens Kunstfond. Engangsydelse
1979  Statens Kunstfond Statens Kunstfond. 3-årigt stipendium
1984  Bog John Chr. Jørgensen: Hamskiftet. Mændenes krise i litteraturen 1973-83. Borgen: side 213-214
1985  Pris Kulturministeriets Initiativpris
1988  Leksikon Kari Sønsthagen og Torben Weinreich: Børnebogsnøglen. Høst
1992  Pris + Andre priser: Dansk Forfatterforening. Arbejdslegat
1995  Afsnit i bog Steffen Larsen: Vilde veje - om 21 danske forfattere der skriver for unge. Høst, 1995: side 16-24
1996  Pris Chr. Kryger-prisen
1996  Leksikon Meddelelser om dimitterede fra Herlufsholm. 6. bind. 1893-1993. Af N.E.A. Møller. Thaning & Appel: nr 2490, 1967
2000  Leksikon Danske Journalister
2003  Leksikon Leksikon for børnelitteratur. Branner og Korch
2012  Statens Kunstfond Statens Kunstråd. Børnelitteraturpuljen

0000  Bibliografi Omtale i elektronisk form: International Forfatterbibliografi

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z ÆØÅ